Walne zebranie członków już za nami.

Archiwum

25.05.2018

Walne zebranie członków już za nami.

Wczoraj wieczorem odbyło się Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia. Zarząd zaprezentował efekty zrealizowanych projektów i wyniki audytów oraz podsumował roczne działania organizacji. Zatwierdzone zostały sprawozdania, finansowe i merytoryczne. Przedstawiono plany na kolejny rok. Zarząd dostał zielone światło, więc ruszamy do dalszej pracy. Dziękujemy wszystkim, którzy poświęcili czas i przybyli na spotkanie.

06.02.2019

Ważnym elementem naszej kampanii WSPÓLNA ZABAWA, ZWYCZAJNA SPRAWA są warsztaty prowadzone w siedzibie stowarzyszenia. Ich celem jest przekazywanie wiedzy o tym czym jest niepełnosprawność, oswajanie z niepełnosprawnością, uwrażliwianie na los słabszych rówieśników, przełamywanie barier i lęków wobec osób niepełnosprawnych....

18.01.2019

Informujemy, że w dniach od 21.01. do 25.01.2019 r. ze względu na przerwę urlopową Stowarzyszenie będzie zamknięte. Przepraszamy za utrudnienia i zapraszamy ponownie po feriach. Zaczynamy w poniedziałek 28.01.2019 r.. Życzymy wszystkim miłego wypoczynku!

21.12.2018

Wszystkim naszym członkom, podopiecznym i przyjaciołom życzymy Magicznych Świąt i Szczesliwego Nowego Roku!
Przy okazji informujemy, że przerwa świąteczna w Stowarzyszeniu trwa od 24.12.2018 r. do 1.01.2019 r. Zajęcia rozpoczynamy ponownie 2.01.2019 r. Do zobaczenia!

Czy wiesz, że każdy może pomóc?

Sprawdź proste możliwości wsparcia!

06.02.2019

18.01.2019